Is mijn boek al klaar?

Is je boek al klaar? werd me van de week gevraagd. Daarom hier een update. Het is al een paar weken geleden dat ik de eerste versie van mijn jeugdboek ‘Het mysterie van het oude burgemeestershuis’ heb afgerond. Inmiddels heb ik een tweede herschrijfronde gedaan, met een kritische blik erdoor heen gegaan. Details die niet kloppen er al zoveel mogelijk uitgehaald, maar nog is het niet af. Hier en daar moet er wat verbeterd worden, geschrapt, herschreven en wat details aangescherpt. Misschien moeten er zelfs wat hoofdstukken toegevoegd worden. Weet dat ik er nog steeds mee bezig ben. Ik hoop het boek binnenkort zover te hebben dat het naar de proeflezers kan, maar eerst moet ik nog research doen op de plek waar het verhaal zich afspeelt. Het blijft hard werken om een boek te schrijven waar ik zelf tevreden over kan zijn. Nog even geduld lieve lezers, wordt vervolgd …