Uitgever gevonden!

Deze zomer kreeg ik van Droomvallei Uitgeverij het heugelijke nieuws dat ze mijn jeugdboek ‘Het mysterie van het oude burgemeestershuis’ uit wilden geven. Ik stond natuurlijk te stuiteren van dit nieuws en na enige tijd, toen het ingedaald was, raakte ik lichtelijk in paniek. Hoe nu verder? Wat moet er nog allemaal gebeuren? Het eerste waar aan ik dacht, was de cover. Die moest natuurlijk uniek worden. Esther van der Ham gaf me de vrijheid om de cover te laten ontwerpen, zoveel leuker dan een bestaande foto of illustratie. Inmiddels heeft Luc Houweling een illustratie voor me gemaakt en ik kan jullie verklappen: Hij is fantastisch geworden! Zowel de voorkant als de achterkant. De kleuren spatten van het scherm af. Nu is het wachten op de titel die op de omslag geplaatst moet worden. Luc en ik zitten te springen om deze prachtige cover te delen op de Sociale Media. Blijf deze website volgen voor meer nieuws. ‘Het mysterie van het oude burgemeestershuis’ zal begin 2025 verschijnen.

10 gedachten over “Uitgever gevonden!

  1. Lieve Zus, ik ben zo trots op je! Eindelijk op papier. Ik kan me nog goed herinneren hoe het verhaal begon en toen was ik nog heel erg jong. Zo blij dat je het verhaal helemaal afgemaakt hebt. Dikke kussss!

    1. Bedankt lieve zus, en hoe geduldig luisterde je altijd en heb je het nu voor mij proefgelezen. Dankjewel voor je motivatie om het verhaal af te maken. Dikke kuss terug.

  2. Ook ik ben natuurlijk heel trots op mijn vrouw omdat ik weet hoeveel tijd ze er in heeft gestopt en hoe druk ze er mee is geweest
    Ik hoop dat dit het begin is van een mooie carriรจre als succesvolle schrijfster.
    Succes schatje, ik hou van je.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *